IpariHirugynokseg.hu   Hírek   Rendezvények     Szolgáltatásaink     Riportok    
IpariHírügynökség.hu : Híreink: Már az IpariCégek.hu oldalain elérhetők friss híreink Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika kategóriákban is.  
2018.04.21.
EladóCégek.hu:
Ipariingatlanok.hu:
Hírek, Ipari hírek, www.ipari.hu
Informatikai fejlesztések Nagybajomban 2013.07.22.
Forrás: Nagybajom Város Önkormányzata Sajtóközlemény
Tízmillió forintos európai uniós pályázati támogatás segíti a közoktatásban, közművelődésben használt eszközök megújítását a somogyi kisvárosban.
Napjainkban már elengedhetetlen az egész életen át tartó tanulás. Ennek a fontos színterei a művelődési házak. Az elégtelen infrastrukturális feltételek miatt azonban a bennük rejlő képzési lehetőségek jórészt kihasználatlanok. Többségük nem rendelkezik korszerű, a képzést segítő, csoportfoglalkozásokra alkalmas, jól felszerelt közösségi képzési terekkel.
 
Ezen változtat az Új Széchenyi Terv azon pályázata, amelynek keretében Nagybajom Város Önkormányzata kerek tízmillió forintot nyert el.
 
A százszázalékos vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően a település művelődési központja az elmúlt fél évben elsősorban a számítógépes infrastruktúráját korszerűsítette, de a laptopok, nyomtatók és szoftverek mellett jutott pénz bútorra, és az előadásokat segítő modern kivetítő és hangtechnika beszerzésére is.
 
A somogyi kisvárosban a közelmúltban más hasonló fejlesztések is voltak, illetve jelenleg is folynak. Tavaly a könyvtár újult meg szintén százszázalékos támogatással, és jelenleg is zajlik a helyi óvodák fejlesztése és a nemzetiségi tanulók segítésére egy tananyag fejlesztési program.
 
Más pályázati területen pedig szintén az Új Széchenyi Terv részeként nemrég fejeződött be a nagybajomi városközpont funkcióbővítő megújítása, és a település teljes körű szennyvízcsatornázásának építkezési munkálatai is hamarosan megkezdődnek.
« vissza
További híreink
Tájékoztatás a hírfelvitel megszűnéséről és új portálunkról 2017.06.19.
Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak - Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat 2016.09.28.
Negyedik tanév Bosch támogatással - Egy nap a technológia és a tudomány bűvöletében 2016.09.27.
Az Acronis True Image 2017 szoftver segítségével távolról is villámgyors biztonsági mentést készíthet 2016.09.26.
Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és az SAP - Együttműködés a szoftver- és felhőtechnológiában 2016.09.26.
YouTube.com/IpariHírügynökség - Nézd meg videóinkat!   

Ipari Hírügynökség: Ipari, Ipari Hírek, Sajtóközlemények, Riportok, VideoRiportok, Ipar, Környezet, Táj, Természet, Videók, Sajtófotók
Az ipar hírei!


Főoldal | Hírek | Riportok | Rendezvények | Szolgáltatásaink | RSS |
TOP Aktuális | Eladó cégek | Linkek | PhotoReport.hu | PhotoReports.hu |
Keresés:  
Az Ipari Hírügynökség oldalain független, gazdasági híreket jelentetünk meg.